Onze wegwijzer

Website

Onze Wegwijzer in Geldrop-Mierlo is een platform waar je alle verenigingen, organisaties en activiteiten in onze gemeente vindt en waarvan je gebruik kunt maken zonder verwijzing van een huisarts of specialist.

Kom langs bij Onze Wegwijzer

Vind je het prettig om iemand persoonlijk jouw vraag te stellen? Het is ook mogelijk om langs te komen bij Onze Wegwijzer. Op de volgende dagen is Onze Wegwijzer aanwezig in de Weeffabriek in Geldrop.

  • Dinsdag 13.00 uur - 16.30 uur    
  • Woensdag 09.00 uur - 12.00 uur    
  • Donderdag 13.00 uur - 16.30 uur    

De Weeffabriek is rolstoeltoegankelijk.

Antwoord op jouw vraag

Binnen Onze Wegwijzer kun je terecht met verschillende vragen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij jouw geldzaken, of wil je een uitkering aanvragen? Wij helpen je verder. Heb je hulpmiddelen nodig om langer thuis te wonen? Ben je mantelzorger? Of heb je hulp nodig met het aanvragen van een paspoort of DigiD? Ook dan helpen wij graag. Maar ook als je je eenzaam voelt, vrijwilligerswerk wilt doen of hulp nodig hebt met juridische zaken, ben je van harte welkom. En twijfel je of wij kunnen helpen? Kom dan vooral langs. Wij denken graag met je mee.

Samenwerkende organisaties

Onze Wegwijzer is een samenwerking tussen een groot aantal organisaties in de gemeente Geldrop-Mierlo. Doordat zij achter de schermen met elkaar samenwerken, is er veel kennis en ervaring beschikbaar. Zo kan Onze Wegwijzer veel verschillende vragen beantwoorden en jou verder helpen.   

Lees hier meer over de betrokken partijen die samenwerken in Onze Wegwijzer.

Liever digitaal jouw vraag stellen?

Het is ook mogelijk om je vraag digitaal te stellen. Dit kun je doen door dit contactformulier in te vullen. We geven zo snel mogelijk antwoord op jouw vraag!

Vrijwilliger worden bij Onze Wegwijzer

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol binnen Onze Wegwijzer. Zij ontvangen de bezoekers en helpen hen op weg met hun vraag. Ook vrijwilliger worden? Lees hier wat vrijwilliger zijn inhoudt en wees welkom!